novartstudio.hu

Rólunk

Kriszta

KRISZTA

A kreativitás mindig is az életem részét képezte. Igaz, egy kis vargabetűvei jutottam el a webdesign szakmához, hiszen előtte évekig gazdasági vezetőként dolgoztam kereskedelmi, könnyűipari és mezőgazdasági cégeknél. A 2020-as első Covid hullám idején éreztem az, hogy nyugszik bennem egy olyan kreatív erő, melynek mindenképpen teret kell biztosítanom.

Véletlenül találtam rá egy kiváló és átfogó képzést adó webdesigner tanfolyamra. Ennek keretein belül szoftveres tudást (Photoshop, Illustrator, InDesign, XD, Figma), valamint logó- és webdesign tervezést, WordPress és Woocommers tudásbázist, valamint HTML5, CSS, PHP, JS kódolás képzést is kaptam.

Úgy érzem, hogy megtaláltam a helyem, és imádom ezt a szakmát az első percétől fogva!

Azért, hogy minél átfogóbb és komplexebb szolgáltatást tudjunk nyújtani a hozzánk fordulóknak, bővítettem az online marketing tudásomat, és a social media felületek működési dinamikáját is ekezdtem megismerni.

Szeretem a webdesigner szakmát, az alkotás minden munkafolyamatát! Csodálatos dolog létrehozni valamit, ami előtte nem volt. Bennem születnek meg ezek a kreatív gondolatok, és képes vagyok arra, hogy ezek a gondolatok arculatok, logók, weboldalak, közösségi média poszt sablonok formájában testet öltsenek.

Ami pedig még ennél is nagyobb örömet szerez az az, hogy ezekkel a kreatív gondolatokkal segítek más vállalkozóknak felvirágoztatni az online megjelenésüket! Hihetetlen, hogy mennyire inspiráló, amikor a végeredményt látva, kattintva az ügyfelünk azt mondja: "Pontosan erre gondoltam, tökéletes"!

Erősségem a komplett rendszerben való gondolkodás, a problémák gyors felismerése, és azok eredményes kezelése.

Hiszem, hogy kellő alapossággal és odaadással minden esetben megtaláljuk a lehető legjobb megoldást!

Tizenkét éves korom óta foglalkoztat az informatika, a programozás világa. Az azóta eltelt idő során a középiskolában, a főiskolán, és számtalan rövidebb-hosszabb tanfolyamon folyamatosan sajátítottam el a különböző programozási nyelveket.

Sok éves “offline” szoftverfejlesztői munka után 2008-ban érkeztem el a weblap készítéshez és webprogramozáshoz. Az évek során megismertem az online világot is, többek között az ASP.NET, PHP, Javascript, HTML5 és CSS technológiákat. Emellett a webes világhoz tartozó egyéb területeket is megismertem, úgymint CRM, Google Analytics és egyéb mérőeszközök bekötése, levelező rendszerek és online fizetési rendszerek bekötése.

Munkatapasztalatot szereztem fejlesztési vezetőként projektvezetésben, ügyvezetőként vállalkozások menedzselésével.

Az informatika és a programozás világa folyamatosan változik, ezért elengedhetetlen a folyamatos tanulás, önképzés. Vallom, hogy türelemmel és kitartással minden új ismeret elsajátítható!

Erősségem a szisztematikus probléma feltárás, az ügyféligények pontos megértése, és az optimális megoldások megtalálása.

Szabolcs

SZABOLCS

Az sem számít, ha még nem tudod egészen pontosan mit is szeretnél, vagy bizonytalan vagy egy-két kérdést illetően. Azért vagyunk, hogy segítsünk neked eligazodni, és azt kapd tőlünk amire valóban szükséged van!

Szeretnél velünk dolgozni?